A haj növekedésének mértéke egyénenként eltérő lehet. Hajad növekedési sebessége függ a hajápolási szokásaidtól, táplálkozásodtól és egészségi állapotodtól is. A haj folyamatosan nő átlagosan körülbelül 1-2 centimétert havonta.

Ha úgy tűnik számunkra, hogy hajunk növekedése megállt, annak egy oka lehet: amilyen tempóban nőtt, abban a tempóban töredezett le a vége. Bár furcsának tűnhet, hogy hajnövesztés keretén belül hajvágásról beszélünk, de nőhet bármilyen gyorsan a hajunk, ha a végei letöredeznek, a növekedésből semmit sem fogunk látni. Az olló nem az ellenséged! Így hát mielőtt hajnövesztéshez kezdenénk szánjuk rá magunkat egy alapos hajvágásra, majd igyekezzünk megőrizni hajunk egészségét.

Masszírozz! hajbeültetés hajátültetés fue fue hajbeültetés hajhullás hajnövesztés hajnövekedés hosszú haj hajápolás hajnövesztés tipp gyors hajnövesztés egészséges haj hajnövesztés gyorsan

A fejbőr masszírozása serkenti a vérkeringést, ezáltal pedig a hajnövekedést is. Hajmosáskor tehát érdemes jól átmasszírozni fejünket. Persze csak finoman, meg ne sértsük a fejbőrt.
hajbeültetés hajátültetés fue fue hajbeültetés hajhullás hajnövesztés hajnövekedés hosszú haj hajápolás hajnövesztés tipp gyors hajnövesztés egészséges haj hajnövesztés gyorsan  Táplálkoz helyesen!

Figyelj oda, hogy juttass a szervezetedbe azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre az egészséges hajnövekedéshez szükség van. Ide tartozik például az A-, E- és B-vitamin, valamint a vas és a cink is. Mindezeket beszerezheted a következő ételekből: tej, sajt, joghurt, csirke, tojás, teljes kiőrlésű gabona, lazac, spenót, brokkoli, paprika, káposzta, petrezselyem, grapefruit, avokádó, barna kenyér, zab stb. 

Csodaszer: ricinus olaj hajbeültetés hajátültetés fue fue hajbeültetés hajhullás hajnövesztés hajnövekedés hosszú haj hajápolás hajnövesztés tipp gyors hajnövesztés egészséges haj hajnövesztés gyorsan

Havonta egyszer használjunk hajunkon ricinus olajat. Kenjük be vele hajunkat a fejbőrtől egészen a hajvégekig, majd tekerjük be fejünket fóliával, és csavarjunk rá egy törölközőt. Néhány órán át pihentessük hajunkon a pakolást, majd alaposan öblítsük li hajunkból az olajat. Ennek hatására hajunk növekedése gyorsabb tempót vehet fel, amellett, hogy puha és csillogó lesz.  

www.himgeurope.com