A hajbeültetés a sztárok világában is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A kopaszodás, hajhullás nem válogat az áldozatok között, így a világsztárok között is nem egyet találhatunk, akinek meggyűlt vele a baja. A sztárok haja ráadásul gyakran különösen nagy igénybevételnek van kitéve, hiszen egy-egy forgatás során (ami színészeknél hosszú napokat, hónapokat jelent) számos alkalommal szárítják, formázzák, lakkozzák, zselézik stb. mindez természetesen nem tesz jót a hajhagymáknak, könnyen vezethet kopasz foltok megjelenéséhez. 

Miért van mégis az, hogy viszonylag ritkán találkozunk kopaszodó celebbel? Mivel folyamatosan rivaldafényben vannak, fontos számukra az igényes megjelenés, ezért választottak sokan közülük gyors és tartós megoldást: a hajbeültetést. 

hajbeültetés sztárok

hajbeültetés színészek

A hajbeültetés választásának oka, nem pusztán a rivaldafény, nem puszta hiúság. A hajbeütletést választó színészek mindegyike egészségesebb és fiatalosabb kinézetet nyert az eljárással. Annak, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben egyik, nem elhanyagolható feltétele, hogy elégedettek legyünk önmagunkkal. Nem szükséges hát magyarázni, hogy mennyivel jobban érezheti magát az, aki korát meghazudtoló fiatal kinézetével néz szembe a tükörben. A jó közérzet, a magabiztosság pedig a siker alapja, ahogyan minden más foglalkozás területén, úgy a sztárvilágban is. 

hajbeültetés után színész

Hajbeültetés után Hugh Laurie