Hogy hogyan is zajlik a hajbeültetés a HIMG klinikán?

Egy átlagos hajbeültetési nap a HIMG Klinikán:

- Pácienseinket a hajbeültetés napján 7:30-ra várjuk klinikánkra. Érkezését egy rövid beszélgetés és orvosi kontroll követi. Megmutatjuk melyik pihenő szoba lesz arra a napra a főhadiszállása. Ebben a szobában tud majd ebédelni, illetve egy kicsit megpihenni a hajbeültetés rövid szüneteiben (a hajbeültetés során kétóránként szünetet tartunk), illetve itt fogyaszthatja majd el ebédjét is. Továbbá, 2 napos beavatkozás esetén, amennyiben igényt tart rá, ebben a kényelmesen felszerelt szobában tudja tölteni az éjszakát.

- 8:00 és 8:20 között kerül sor a hajvágásra. A zökkenőmentes hajbeültetés érdekében körülbelül 2-4 mm hosszúságúra vágjuk a páciens haját. Ezt követően egy lágy ceruza segítségével berajzoljuk a hajbeültetés területét. A segédvonalak segítenek majd orvosunknak a precíz munka elvégzésében.

- 8:30-kor veszi kezdetét a beavatkozás. Ezt megelőzően a páciens gazdag repertoárunkból igény szerint kiválaszthat filmet (vagy filmeket), melyet az eljárás során meg kíván tekinteni. Ez a szakasz a hajbeültetés első szakasza. 8:30-tól 13:00-ig a hajbeültetés során átültetendő hajszálak kinyerése történik. Ezeket a hajszálakat a donorterületről, a tarkó tájékáról nyerjük ki, odafigyelvén arra, hogy a hajbeültetés után ez a terület is természetesen dús maradjon.

- 13:00-tól 13:30-ig tart az ebédszünet. A páciens számára a klinika többfogásos ebédet biztosít. hajbeültetés hajátültetés hajbeültetés közben hajbeültetés alatt hajbeültetés menete fue hajbeültetés hajbeültetés klinika hajbeültetés eredmény hajbeültetés eljárás hajbeültetés férfiaknak hajbeültetés nőknek hajbeültetés nap klinika magánklinika

- Az ebéd után veszi kezdetét a hajbeültetés második szakasza, a korábban kinyert hajszálak hajhiányos területre történő beültetése. A hajbeültetés nagyjából 18:00-ig tart.

A hajbeültetés egyes szakaszaiként megjelölt időpontok természetesen csak viszonylagosak, pácienseink igényei szerint bizonyos mértékben változhatnak. A hajbeültetés időtartama minden páciens esetében eltérő, hiszen az nagymértékben függ az átültetendő hajszálak mennyiségétől. Ennek alapján a hajbeültetés lehet néhány órás, vagy akár 2 napos is. Munkatársaink rugalmasak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a páciens a hajbeültetés során a lehető legkényelmesebben érezze magát.

www.himgeurope.com