Annak ellenére, hogy a hajbeültetés nem jár kockázattal, mielőtt elhatároznánk magunkat a sebészeti eljárás mellett, érdemes áttekintenünk a pro és kontra érveket. 

hajbeültetés hajátültetés fue fue hajbeültetés hajbeültetés eredmény hajbeültetés előny hajbeültetés hátrány hajbeültetés pro kontra hajbeültetés ár hajbeültetés árak hajbeültetés előtt után hajbeültetés után hajbeültetés kép  hajbeültetés klinika hajbeültetés őszintén

A hajbeültetés előnyei:

- A hajbeültetés legnagyobb előnye az esztétikai változás. A hajbeültetés rendkívül természetes hatást eredményez, az átültetett hajat a későbbiekben úgy formázhatod, ahogyan csak szeretnéd.

- Sok hajhullástól szenvedő férfi és nő veszít önértékeléséből és érzi magát kevésbé vonzónak. Az alacsony önértékelés a karrierre és a magánéletre egyaránt hatással lehet, a hajbeültetés orvosolni tudja ezt.

- Amennyiben kopaszságod leküzdésére a hajbeültetést választod, a későbbiekben nem kell más kezelésekre és szerekre költened, hogy elősegítsd a hajnövekedést. Az átültetett haj ugyanúgy nő majd tovább, mint régi helyén.

- A hajbeültetés további előnye, hogy a donor te magad vagy, így biztos lehetsz az átültetett hajszálak minőségében, állapotában és a beültetés sikerében is.

-  A hajbeültetés folyamata nagyon egyszerű, az átültetendő hajszálaktól függően a kívánt eredmény akár már egyetlen hajbeültetés alkalom után elérhető.

- A hajbeültetés művelete biztonságos, amit az is bizonyít, hogy nincs szükség altatásra, elegendő a helyi érzéstelenítés. Ez azok számára is jó hír lehet, akik tartanak az altatástól.

- Kizárólag a hajbeültetés árát kell kifizetni, így ha figyelembe vesszük, hogy az eredmény életre szóló, akár költséghatékonynak is nevezhetjük az eljárást.

Mivel, ahogyan szokás mondani, minden éremnek két oldala van, a hajbeültetésnek az előnyei mellett természetesen vannak hátrányai is.

A hajbeültetés hátrányai:

- A hajbeültetés, a többi esztétikai beavatkozáshoz hasonlóan, nem nevezhető olcsó eljárásnak.

- Hajbeültetés során a hajat 2-4 mm hosszúságúra kell vágni, hogy a hajszálak könnyen kinyerhetőek legyenek. 

- Nagyobb felület beültetése esetén akár két napig (2 egymást követő alkalom) is eltarthat a beavatkozás.

- A beavatkozást követő néhány napig érzékeny a fejbőr, illetve 1-2 hétig körültekintően kell bánnunk vele.

- A hajbeültetés eredménye nem azonnali. A végleges eredményre 6-8 hónapot kell várni.


Ezek tehát a hajbeültetés előnyei és hátrányai. Ám a lista nem lenne teljes anélkül, hogy ne közölnénk, a hajbeültetésen átesett páciensek, amint elkezdik tapasztalni, hogy az addig kopasz fejterületük ismét dús hajzattal fedetté válik, egytől-egyig elégedettségükről nyilatkoznak.  

hajbeültetés hajátültetés fue fue hajbeültetés hajbeültetés eredmény hajbeültetés előny hajbeültetés hátrány hajbeültetés pro kontra hajbeültetés ár hajbeültetés árak hajbeültetés előtt után hajbeültetés után hajbeültetés kép  hajbeültetés klinika hajbeültetés őszintén

www.himgeurope.com